καπακια 4χ4 Things To Know Before You Buy

Wiki Article

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Εφοδιασμένο με τα κατάλληλα ελαστικά και με κανονικού μεγέθους ρεζέρβα (από την ίδια την εταιρία), με δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού και με άφθονη ροπή από χαμηλά, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για να ξεκινήσει κανείς την περιπέτειά του στη φύση.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Αν ο οδηγός επιθυμεί να κινηθεί σε πιο δύσκολα σημεία, μέσω ειδικού επιλογέα μπορεί να επιλέξει είτε την αυτόματη λειτουργία είτε το κλείδωμα μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα για πιο απαιτητικές συνθήκες.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Εξωτερική Βελτίωση / Σκαλοπάτια - Μπάρες - Ράγες

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the ideal YouTube encounter and our latest options. Learn more

Αντιστρεπτικές Δοκοί / Ζαμφόρ (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ

Ειδικά read more σχεδιασμένο για κάθε αγροτική και μη εργασία, αποτελεί ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο για τη μεταφορά ξύλων, μπαζών, τούβλων, νερού, λιπασμάτων, κηπευτικών, αλλά και για τη συγκομιδή του ελαιοκάρπου, το ράντισμα, το ξεπέτρισμα, το ξεχορτάριασμα και πολλά άλλα.

Ο λογαριασμός μου Οι παραγγελίες μου Οι επιστροφές προϊόντων μου Τα πιστωτικά μου δελτία Οι διευθύνσεις μου Οι προσωπικές μου πληροφορίες

The specialized storage or entry is necessary for the legit objective of storing Tastes that are not asked for through the subscriber or person.

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτο..

Ανταλλακτικά Φωτισμός Ηλεκτρικά Ανταλλακτικά / Φωτισμός / Ηλεκτρικά

Report this wiki page